Algemeen

Secretariaat: Severinusstraat 17, 6096 BS Grathem


Tel. 0475-451829 jchevers@kpnmail.nl

Inloop café Grathem
Wij zijn weer gestart met het inloop café Grathem, een ontmoeting, een gezellig samen zijn voor diverse doelgroepen binnen onze gemeenschap. Leeftijd is niet bepalend, een ieder is welkom. Voelt u zich eenzaam, hebt u behoefte om regelmatig een keer erop uit te gaan dan kunt iedere maandag- en vrijdagmiddag terecht in de foyer van Meeting Point Nassaurie, open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Wij starten weer vanaf maandag 18 maart. Het inloop café Grathem is gratis toegankelijk.
Naast het biljarten, wat wekelijks tijdens deze uren al plaatsvindt, is er een mogelijkheid om te kaarten, bridgen, of een tijdschrift te lezen, Ook zijn er spellen aanwezig zodat u samen met elkaar een spel kunt spelen, Ook kunt u uw breiwerk of haakwerk meebrengen om samen met elkaar bezig te zijn Gezellig met elkaar een praatje te maken, een kop koffie of iets anders drinken, te kijken naar het biljarten of onder begeleiding van de biljarters zelf een balletje te stoten. Na een wandeling of fietstocht ter afsluiting gezellig even binnenlopen om een kop koffie of iets fris te drinken. Het is allemaal mogelijk.
Voor de mensen die afhankelijk zijn van anderen zijn er ook mogelijkheden, samen met hun begeleider zijn ze welkom om één of meerdere uurtjes even eruit te zijn.
Mocht het voor u een probleem zijn om er te komen dan kan in goed overleg hiervoor een oplossing worden gezocht. Neem gerust contact op met de Dorpsraad die u graag willen helpen.
Veel mogelijkheden dus om elkaar te ontmoeten tijdens het inloop café in Meeting Point Nassaurie.
Wees welkom op de maandag en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.
De werkgroep Welzijn
Dorpsraad Grathem
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties