Algemeen

Paaswandeling Kelpen-Oler


Op 2e Paasdag (maandag 22 april 2019) organiseert de gezamenlijke horeca Kelpen-Oler voor de elfde keer een gezellige en smakelijke wandeltocht. Twee routes (ca. 15 km en ca. 7,5 km) brengen u langs sfeervolle aangezichten en prachtige stukjes natuur. Het thema van deze editie van de paaswandeling is ‘Liduinategel tocht’. De opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan goede doelen in onze eigen omgeving. Zo zal de gezamenlijke horeca ook dit jaar een gift doen voor het behoud van de kermis in Kelpen-Oler. De hapjes die u krijgt, worden gesponsord door de gezamenlijke horeca.

Deelname kost maar €4,00 per volwassene en €2,00 per kind (t/m 12j). Inschrijven en vertrekken kan tussen 10.00 en 14.00 uur vanuit één van onderstaande horeca-etablissementen:

*Café-Restaurant de Molshoof (Rijksweg-Zuid 3),
*Friture ’t Trefpunt (Europastraat 1b),
*Grandcafé Bie de Tied (Grathemerweg 48).

Bij elke horecagelegenheid krijgt u een smakelijk hapje. De korte route is volledig verhard en is zowel rolstoel als buggy toegankelijk. Een bezoek van de paashaas maakt deze tocht helemaal compleet!

Voor meer informatie over de paaswandeling kunt u contact opnemen met ons via 0495-652600 of www.facebook.com/wandelingkelpenoler.

Gezamenlijke horeca Kelpen-Oler
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties