Algemeen

Het inloop café


Het inloop café in BMV de Nassaurie te Grathem is vanaf maart wekelijks op de maandagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op de donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Iedere vierde maandag van de maand is Thea van Viersen aanwezig en maakt met belangstellende kaarten diverse technieken. De volgende middag dat Thea aanwezig is om kaarten te maken / te begeleiden bij het kaarten maken is maandag 26 maart. Hebt u ook interesse hierin kom dan eens op deze maandagmiddag naar het inloop café en overleg met Thea die dit begeleid over de technieken die mogelijk zijn en ga zelf aan de slag op deze middag.
Loop gerust eens binnen tijdens de uren van het inloop café. Spreek eventueel met anderen af om samen te kaarten, haken, breien, biljarten of voor een potje rummikub of een gezellig kop koffie te drinken na een wandeling of fietstocht. Het inloop café is er voor iedereen jong en oud.
De overige eenmalige activiteiten worden binnenkort gepubliceerd.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid!

  Ik ben een hobby bakster en maak graag taarten en cupcakes. Ik heb ervaring met vullen, bekleden, stapelen, opspuiten etc. Dus zoek je nog wat lekkers voor een leuk feestje, bijeenkomst of wil je gewoon wat lekkers trakteren. Neem dan contact met me op! Ik heb ook een fb pagina CupsAndCakesByNadieh. Bij vragen stuur me gerust een berichtje of bel: 0615952830. Lees meer
 • Headline 1

  Panasonic DECT DUO telefoonset met antwoordapparaat.

  Bestaat uit één basisstation een lader en twee handsets Digitale telefoonbeantwoorder met een totale opnametijd van 40 minuten Meeluisteren tijdens opname van een inkomende boodschap Beantwoorder kan bediend worden vanuit het basisstation Naam & nummerherkenning GAP compatibel Handsfree bellen via de handset Stemverbetering Conferentiegesprek mogelijk met meerdere handsets Hoofdtelefoonaansluiting 200 naam & nummer telefoonboek Telefoonboek kopiëren van de ene handset naar de andere 14 Polyfone beltonen/melodieën op handset Lees meer
 • Headline 1

  Mooie plastic eucalyptus krans met hartje

  Te koop: Mooie plastic eucalyptus krans met hartje, diameter ca 20 cm.,- zo goed als nieuw ! Lees meer
 • Headline 1

  Abus Raxtor fietshelm Nacht Schwartz M 54-58 CM

  Abus Raxtor fietshelm Nacht Schwartz M 54-58 CM Nieuw Bieden Lees meer
 • Headline 1

  te huur

  te huur opslagbox LXBXH 6.25 mtrx2.85mtrx2.50mtr te Heythuysen Lees meer

Laatste reacties