Algemeen

Filmavond en meiviering


Maandag 29 april Filmvoorstelling over Grathem in de jaren 50 en begin jaren 60
Deze film over Grathem in vervlogen tijden wordt vertoont in Meeting Point de Nassaurie , De aanvang is 19.30 uur. Jac Strijbos  verzorgt de presentatie en Hen Schreurs zal  toelichting geven bij de filmbeelden.
De film is gemaakt eind jaren 50 en begin jaren 60. Een unieke film die ons laat zien hoe ons mooie Grathem er in die jaren uitzag . Voor Grathemers een herkenning aan vroeger jaren en voor andere inwoners en jongeren een mooie film zodat u kunt zien hoe ons mooie dorp er toen uitzag. Veel Grathemers die toen jong waren zullen zich zelf herkennen. Ook niet leden zijn van harte welkom op deze avond

Woensdag 8 mei meiviering
Dit jaar organiseert ZijActief afdeling St Martha te Ospel de meiviering van Kring Weert.
De Eucharistieviering vindt plaats op:Woensdag 8 mei om 19.30 uurin de parochiekerk O.L.Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Ospel. De kerk is open vanaf 19.00 uur.
Het thema van deze dienst : "Moeder Maria, een sterke vrouw!".
Samen met zangvereniging St Caecilia willen wij er een mooie dienst van maken.Intenties voor deze viering kunt u doorgeven voor 4 mei via mail; adentoosverkooijen@outlook.com.
Na de Meiviering is het mogelijk om gezellig een kop koffie en een stuk vlaai te gebruiken in gemeenschaphuis Haaze-Hoof Aerthijsplein 3 te Ospel.
De kosten hiervoor bedragen € 3.50 p.p.
Opgeven voor deze meiviering met daarna koffie/thee en stukje vlaai kan
via een envelop met € 3,50 in de brievenbus bij Han Jansen, Dorpstraat 26 vóór 1 mei a.s.
-----------------------------------
Naam
Gaat mee naar de meiviering
Kan wel/niet rijden
kosten voor koffie en vlaai zijn bijgesloten
-----------------------------------

Voor meer informatie over onze vereniging of aanmelden als lid bel naar Gonny van Dijk tel: 0475-451599/0629370160 Alle informatie en programma ZijActief Grathem ook op het internet www.zijactieflimburg.nl/grathem
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties