Algemeen

Fietstocht ZijActief Kelpen-Oler


De paden op, de lanen in

Woensdag 19 juni is alweer de laatste keer voor de zomer dat we bij elkaar komen voor een gezamenlijke activiteit vanuit ZijActief Kelpen-Oler. Traditioneel is dat de fietstocht. Deze activiteit is net als andere jaren ook voor de partners. Deze keer fietsen we niet zo ver. We combineren de fietstocht namelijk met een bezoek aan de firma Bormans Zachtfruit B.V. aan de Hunselerdijk 7.

We verzamelen om 18.30 voor de kerk in Kelpen-Oler. Vandaaruit rijden we samen richting Grathem. Om 19.00 uur worden we verwacht bij de firma Bormans Zachtfruit. Daar krijgen we een rondleiding. Na de rondleiding is er koffie met iets lekkers, aangeboden door de familie Bormans. Vervolgens fietsen we samen terug naar het dorp.

Let op: Vind je dit te vroeg en wil je toch naar de rondleiding? Dan kun je ook rechtstreeks gaan. Laat het wel weten, zodat we niet vergeefs op je wachten.

En is het op 19 juni slecht weer? Dan gaan we gezamenlijk met auto’s. Mocht dit nodig zijn, dan horen jullie dat nog.

OPGEVEN VOOR DE FIETSTOCHT KAN TOT VRIJDAG 14 JUNI
Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Maar we vinden het wel fijn als je even doorgeeft dat je komt. En met hoeveel personen.

Geef je op via kelpenolerzijactief@gmail.com of tinievanheur@hetnet.nl. Telefonisch opgeven kan ook bij Tinie van Heur: telefoon 0495-651899.

De volgende activiteit staat gepland voor 4 september. Dat is het jaarlijkse uitje. Je krijgt hierover nog een uitnodiging.

Veel fietsplezier!
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties