Algemeen

Dinsdag 25-06-2019 Alzheimercafé Leudal


Thema: Humor en dementie
Gastspreker: Arno Huibers, mimeclown
Ter afsluiting van het Alzheimerseizoen 2018/2019 komt Arno Huibers (mimeclown) invulling geven aan het thema humor en dementie. Huibers is grondlegger van de stichting miMakkus. Hij geeft handreikingen over de manier waarop wij in contact kunnen blijven met mensen met dementie.
Een interview, stukje theater en muziek staan op het programma. Met medewerking van musicus Paul van der Heijden. Het wordt een avond met een lach en een traan.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen. De toegang is gratis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma zal starten om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.
Meer informatie over het Alzheimercafé vindt u op onze facebookpagina “Alzheimercafe Leudal”.

Oproep vrijwilligers: mocht u zich in willen zetten voor ons Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. We kunnen alle hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wilt u graag meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, mail dan naar alzheimercafeleudal@gmail.com
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties