Algemeen

DINSDAG 23-04-2019 Alzheimercafé Leudal


Thema: Wetenschappelijk onderzoek en dementie.
Gastspreker: Mevrouw L. Pagen, promovendus bij Alzheimer Centrum Limburg.
De afgelopen twintig jaar is veel onderzoek gedaan naar Alzheimer en andere vormen van dementie. Wetenschappers gebruiken die kennis om behandelingen te vinden die dementie voorkomen of genezen. Door onderzoek is ook de zorg in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Mensen met dementie kunnen langer en zelfstandiger meedoen in de maatschappij. Op 23 april vertelt mevrouw Pagen u meer over de ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van dementie. Ze zal deze avond in het bijzonder stilstaan bij haar eigen onderzoek ten aanzien van de invloed van stress op de hersenen en het geheugen.
Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen. De toegang is gratis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma zal starten om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. 
Meer informatie over het Alzheimercafé vindt u op onze facebookpagina “Alzheimercafe Leudal”.

Oproep vrijwilligers: mocht u zich in willen zetten voor ons Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. We kunnen alle hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wilt u graag meer informatie over de avonden of maandelijks ons persbericht ontvangen, mail dan naar alzheimercafeleudal@gmail.com.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties