Algemeen

Het inloop café


Het inloop café in BMV de Nassaurie te Grathem is vanaf maart wekelijks op de maandagmiddag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op de donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Iedere vierde maandag van de maand is Thea van Viersen aanwezig en maakt met belangstellende kaarten diverse technieken. De volgende middag dat Thea aanwezig is om kaarten te maken / te begeleiden bij het kaarten maken is maandag 26 maart. Hebt u ook interesse hierin kom dan eens op deze maandagmiddag naar het inloop café en overleg met Thea die dit begeleid over de technieken die mogelijk zijn en ga zelf aan de slag op deze middag.
Loop gerust eens binnen tijdens de uren van het inloop café. Spreek eventueel met anderen af om samen te kaarten, haken, breien, biljarten of voor een potje rummikub of een gezellig kop koffie te drinken na een wandeling of fietstocht. Het inloop café is er voor iedereen jong en oud.
De overige eenmalige activiteiten worden binnenkort gepubliceerd.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Bosmaaier

  Bosmaaier in goede staat mogelijkheid om met mes te maaien of draad ( nooit gebruikt ) , benzine uitvoering Lees meer
 • Headline 1

  Aankleedkussen inclusief hoezen

  Aankleedkussen inclusief 2 hoezen 1 badstof 1 katoen Lees meer
 • Headline 1

  Supernatural

  Wie heeft voor mij de serie Supernatural. Alle seizoenen. Overnemen of kopiëren. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding. Lees meer
 • Headline 1

  Tv-kast van massief kersenhout.

  Mooie tv-kast van massief kersenhout. De afm. zijn: 115x60x55 cm (bxhxd). De kast is van eerste kwaliteit geselecteerd hout en is zijdeglans gelakt. -Het open vak is 19x50 cm. -De lade is 19x50cm. -Het scharnierend kastdeurtje is 39x50 cm. -Het kastgedeelte heeft een in hoogte verstelbaar schap. -Voorzien van kabeldoorvoeren in achterwand. -Voorzien van bronzen knopjes. -De kast is in 2009 gekocht bij Sijben Roermond en is met veel vakmanschap gemaakt door de meubelmakers van Van Hoof uit Udenhout. -De kast is in uitstekende staat! Lees meer
 • Headline 1

  gevraagd 150 metselstenen

  Wie heeft voor ons ongeveer 150 metselstenen voor een zacht prijsje ? Ik kom ze graag ophalen Lees meer

Laatste reacties